De Avonturiers zonder Naam

De Tombes van de tempel

Rashmir zijn donkere plekjes verkennen

Het is zover, na weken zwoegen in dit verdomde klooster hebben we genoeg informatie verzameld om op avontuur te gaan in de gewelven van het klooster. Na een drinkwedstrijd met Grant staat onze Gauldeen als winnaar nog net overeind, of toch niet?

Twee minuten later hebben we iedereen naar bed gebracht en zijn de sleutels, tijdelijk, van ons! Tijd voor het verkennen van de onbekende plekken waar Grant altijd naartoe gaat.

De vraag blijft hangen of we te vroeg handelen, maar we gaan ervoor. Trappen die glijbanen worden, geheime deuren en een kist met wat waardevolle spullen later komen we in een kamer met een troon. Gerard met zijn botte kop steekt de laatste sleutel ook in een deur aan de achterkant van de kamer en spontaan worden er aard golems geactiveerd. Na een heldhaftige poging ze persoonlijk te lijf te gaan rennen we weg tot we uit de summoning range zijn.

Is het tijd om te ontdekken wat de consequenties zijn en of we hier nog levend vanaf komen? Kom snel naar Enschede en ontdek of je wildste dromen of grootste nachtmerries waarheid worden.

 

 

 

 

 

 

 

Comments

jemoederr0 gerarddhato

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.