De Avonturiers zonder Naam

The tomb of pain

Dark, moist

We zijn maar net binnen en worden belaagd door ondode skeletten! Mijn godin rekent vlot af met ondode dreigingen, en blijkbaar heeft die elf vingers als aanmaakblokjes. We lopen verder door de tombe als ineens de grond wegzakt! Maar na een korte val kom ik terecht op een mat die mijn val breekt. Het kaliber van deze uitdagingen loopt wel erg uiteen. We vallen nog wat vaker, maar coördineren dan onze hendel-overhaal-skills en openen de volgende deuren. Hier vinden wij <naam>, die ons vertelt dat er inderdaad iets goed mis is! Hij was deel van de groep die voor ons valstrikken opzette, toen ze werden overvallen door een bende bandieten! Van de skeletten wist hij nog niet eens. Een aantal mensen sneuvelde al meteen, maar hij zag dat zijn zus gevangen genomen werd, en zelf verstopte hij zich hier. We kalmeren hem, en zeiden dat hij enkel met het codewoord "sinterklaas" de deur open moest doen.

In de volgende ruimte kwamen we een venijnig insect tegen, die ons menige zuurplek en bijtwond opleverde. Als zelfs de beesten hier zo gevaarlijk zijn, moeten we iets beter uitgerust zijn, dus we sloten ons op bij <naam> om een nacht achter een gebarricadeerde deur te slapen.

~Gauldeen

Comments

jemoederr0 Wolfzoon

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.