De Avonturiers zonder Naam

Undead everywhere

Eugh

We worden s'nachts opeens wakker als we door skelettenworden aangevallen! Na het gevecht zien we dat dit dezelfde waren als eerst, en de verslagen botten groeperen zich langzaam weer. De makkelijkste oplossing lijkt mij: jat de torso's. Ik prop de ribben in mijn rugzak.

Gerard gaat voorop dit keer, maar ik ziehem amperde hoek om gaan of hij komt teruggestormd, luid schreeuwend. Zijn geschreeuw maakt een hele zwerm boze vleermuizen wakker. En waar schrok ie van? Water. Jemig.

Een nauwe gang met pantsers aan weerszijden mag Gerard ook als eerste in: zoals verwacht was ook dit een val, maar onze ninja kan het wel aan.

Ook komen we zombies tegen, denk ik? Misschien waren het mummies. Of tora's. Ik moet mijn religie nog wat bijspijkeren. Maar ik denk zombies, want ze explodeerden in stukjes. Gross.

Tijd voor wat rust, dit keer willen we niet overvallen worden, dus we gaan weer terug naar <naam>. Onze rust wordt wederom verstoord, door gekrab aan de deur dit keer. Een paar ledematen proberen zich naar hun ribben te kruipen. We vergruizen de botten tot stof dit keer, een rustig klusje.

In de laatste kamer zien we het graf van Kassen, net zoals een grote skeletkrijger. Het is het skelet van <naam>, een metgezel van Kassen toen hij nog leefde. Nadat we hem versloegen zagen we de geest van Kassen, die ons enigszins kon vertellen wat er aan de hand was. In een hoekje vonden we ook het lichaam van een bandiet, met papieren die we konden herleiden naar <kwade club>. We vonden <naam>, in goede gezondheid, en namen haar en haar broer mee terug naar het dorp.

Er waren goede mensen gesneuveld, maar ze waren blij dat wij zessen het overleefd hadden. Plusminus een vogel. Bij het avondmaal werden we benaderd door <naam> van het avonturiersgilde, die onze prestaties interessant vond. Ook wist hij info over <kwade club>, dus we stemden al gauw tot om mee te gaan naar de hoofdstad om het kwaad te bestrijden. Het kwaad. HET KWAAD!

~Gauldeen

Comments

jemoederr0 Wolfzoon

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.